social

Punctele mobile de vaccinare continuă să activeze și în luna noiembrie. Unde vor staționa astăzi troleibuzul și autobuzul

01 noiembrie 2021, ora 09:53
Distribuie:

Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare continuă și în această lună. Troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana al Capitalei, iar autobuzul se va deplasa în orașul Cricova, potrivit orarului stabilit de Primăria Chișinău. 

În intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi în sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân  intersecție cu str. Petru Zadnipru, iar autobuzul se va deplasa în orașul Cricova, str. Chișinăului 108 în apropiere de Centrul de Sănătate.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul, de regulă, este destinat suburbiilor.

Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susținerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram