social

O femeie de 68 de ani a decedat, după ce s-ar fi aruncat de la etajul cinci al unui spital din Capitală. Era internată în secția COVID-19

03 noiembrie 2021, ora 16:41
Distribuie:

O femeie de 68 de ani a decedat, după ce s-ar fi aruncat de la etajul cinci al unui spital din Capitală. Era internată în secția COVID-19. Nenorocirea s-a produs miercuri, 3 noiembrie, în jurul orei 14:30.

Potrivit poliției, serviciul unic 112 a fost apelat de către un medic al spitalului în care victima era internată.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele acestui caz.

Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere – adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este disponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail ajutor@pentruviata.md. Mai multe detalii la nr de tel 060806623.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram