/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Actorul Dwayne Johnson, supranumit „The Rock” anunță de ce nu va mai folosi arme reale pe platoul de filmare

04 noiembrie 2021, ora 19:40

Actorul hollywoodian Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, a anunţat că nu va mai folosi niciodată arme reale în timpul filmărilor după ce bunul lui prieten şi coleg de breaslă Alec Baldwin a împuşcat mortal o directoare de imagine în timpul unui accident petrecut luna trecută pe un platou de filmare din New Mexico, informează Digi24.ro. 

Halyna Hutchins a murit pe 21 octombrie după ce a fost împușcată de către Alec Baldwin  care folosea arma pentru a repeta o scenă din filmul western „Rust”.

Dwayne Johnson, care a participat miercuri la premiera mondială de la Los Angeles a noului său film, „Red Notice”, produs de Netflix, alături de colegii săi de distribuţie Ryan Reynolds şi Gal Gadot, a anunţat că firma lui de producţie cinematografică, Seven Bucks Productions, „nu va mai folosi niciodată arme reale”.

„Ceea ce s-a întâmplat reprezintă un scenariu îngrozitor. Îl cunosc pe Alec Baldwin de mulţi, foarte mulţi ani. Este un bun prieten de-al meu, iar gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile tuturor celor care au fost implicaţi în acel accident. Nu pot să vorbesc pentru alte companii de producţie, nu pot să vorbesc pentru alte studiouri, dar pot să vă spun că acel incident a creat o nouă optică şi o nouă perspectivă legată de felul în care putem să acţionăm în viitor ”, a declarat Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson, unul dintre protagoniştii celor mai recente filme din franciza „Fast & Furious”, a anunţat că firma lui de producţie va folosi de acum înainte arme din cauciuc şi se va ocupa de rafinarea imaginilor în etapa de post-producţie, fără să îşi facă griji din cauza costurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram