/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Voronin face subiect de glumă din orice! „Șacalii au cucerit toată Moldova, se simte că apar și în Parlament”

04 noiembrie 2021, ora 16:44

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin nu se dezminte. Așa cum ne-a obișnuit, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialișilor reușește să facă subiect de glumă din orice. La fel s-a întâmplat și astăzi, când discuțiile din Parlament legate de faptul că sezonul de vânătoare încă nu a fost deschis a stârnit râsete printre deputați. 

Voronin a intervenit în timpul ședinței în plen, luând apărarea vânătorilor, care și-au cerut și zilele trecute dreptul de a vâna.

„Am un demers către doamna ministră a Mediului. Oamenii au cumpărat licențe, au plătit câte 2500 de lei pentru fiecare, suma aceasta nu este rambursabilă, ai vânat, nu ai vânat – 2500 s-au dus. Până astăzi, nu este deschis sezonul de vânat. Șacalii deja au cucerit toată Moldova, da, se simte că apar și în Parlament”, a glumit deputatul BCS.

„Sunt vaccinați, domnule președinte?”, a intervenit președintele Parlamentului, Igor Grosu.

-„Șacalii nu-s vaccinați. Așa că doamna ministru, unde ești, în pădure ori în oraș, sunt toate documentele prezentate…Eu nu înțeleg ce așteaptă fata asta a voastră…”a spus în replică Voronin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram