/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Starea de sănătate a lui Celine Dion s-a agravat. „Nu mai poate să se ridice din pat nici să meargă”

missing
05 noiembrie 2021, ora 19:30

Starea de sănătate a artistei Celine Dion s-a agravat și mai mult. Anunțul a fost făcut de către rudele acesteia care au declarat că celebra artistă suferă de dureri la gambe și la picioare care o paralizează, scrie Libertatea.ro. 

Recent Celine Dion a venit cu o postare în care și-a anunțat fanii că anulează concertele care urmau să aibă loc în noiembrie la World Theatre din Las Vegas din cauza motivelor de sănătate.

„Am inima frântă pentru asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni şi, faptul că nu putem să deschidem concertele în luna noiembrie, mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouţ de ultimă generaţie şi este absolut frumos”, a scris artista pe pagina sa de Intagram.

Mesajul cântăreței a fost urmat de un comunicat în care se indica că aceasta suferă de „spasme musculare grave şi persistente”, localizate la nivelul picioarelor şi gambelor. Cu reacție referitor la starea de sănătate a acesteia a venit și una din rudele ei care a confirmat că starea Celinei s-a agravat.

„Nu mai poate să se ridice din pat, să se mişte sau să meargă. Suferă de dureri la gambe şi la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită şi a pierdut mult în greutate. O boală care ar putea necesita o convalescenţă îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an”

Și sora ei a reacționat. Claudette Dion a spus că ce i se întâmplă artistei e dureros, dar nu foarte grav.

„Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Este bine dispusă şi este înconjurată de familia noastră”, a spus Claudette.

Cântăreața urma să cânte anul acesta și în România, dar Concertul Celine Dion din București s-a amânat pentru anul 2023.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram