Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

Bătrânii noștri

/VIDEO/ Tradițional, am bătut la ușă. Darurile adunate au ajuns la un alt erou al campaniei TV8 „Bătrânii Noștri”

11 mai 2021, ora 07:10
Distribuie:

De sărbătorile pascale, casa bătrânului profesor, Ilarion Golban, din raionul Drochia, s-a umplut de emoții și de o mulțime de daruri. Tradițional, i-am bătut la ușă împreună cu voluntarii Asociației Obștești „Laolaltă”. 

Cât ai clipi din ochi, odaia mică în care își duce traiul eroul nostru, a devenit neîncăpătoare pentru cutiile cu daruri, la care au contribuit atât oamenii de rând, cât și diferiți agenți economici. O susținere importantă a venit din partea partenerilor campaniei – Metro și Fundația Felicia „Grin-Farm”.

Și asta nu e tot. La intrare în casă va apărea rampa – atât de dorită de fostul profesor, țintuit de mai mulți ani în scaunul cu rotile.

Pe lângă fundația „Grin-Farm” și Metro, campania „Bătrânii noștri” a fost susținută și de Hamal.md, care a făcut totul pentru ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la oamenii care au nevoie de ajutor.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram