/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pavel Stratan, în exclusivitate, despre cum s-a cunoscut cu soția sa: „În a patra zi am rămas împreună”

missing
08 noiembrie 2021, ora 14:33

În această duminică, la NEREDACTAT, artistul Pavel Stratan ne-a onorat cu prezența sa în platou. Ca și în celelalte ediții, invitatul a dezvălui multe secrete și lucruri mai puțin cunoscute de publicul larg.

Rodica Ciorănică și Pavel Stratan au discutat despre relația pe care acesta o are cu copiii săi, despre cum a debutat în lumea muzicii, despre căsătoria recentă a Cleopatrei și așa mai departe. Dar, cel mai interesant a fost subiectul despre soția sa, Rodica, cea despre care presa nu știe aproape nimic.

Interpretul a relatat detalii exclusive despre cum ei doi s-au cunoscut, despre conexiunea pe care o au și despre cum soția sa se descurcă cu popularitatea lui Pavel.

Cei doi s-au văzut pentru prima dată atunci când artistul avea 30 de ani, iar ea 20, la aniversarea unei prietene. Aceștia formează un cuplu deja de două decenii.

„Ne-am cunoscut foarte repede noi doi. A doua zi am plecat la părinții mei și a treia zi la părinții ei. În a patra zi am rămas împreună”, a declarat zâmbind cântărețul.

Pavel a mai adăugat că a simțit că ea l-a înțeles dintr-o dată, pentru că și ea era așa cum își dorea el. A mai spus că soția sa este prima și ultima lui dragoste.

„Rodica e cea mai modestă fire din lume și are foarte mult bun-simț în ea. Îmi este foarte greu să aleg cuvintele care ar descrie-o. […] Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru ceea ce este ea”, a mai menționat Pavel.

Dacă ai ratat ediția de pe 7 noiembrie cu Pavel Stratan, o poți revedea AICI, accesând canalul de Youtube.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram