/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Președintele raionului Florești, sub lupa ANI. Inspectorii de integritate verifică dacă a încălcat regimul juridic al incompatibilităților

missing
09 noiembrie 2021, ora 16:09

Președintele raionului Florești, Ștefan Paniș, este verificat de inspectorii de integritate. Ieri, ANI a inițiat controlul pe regimul juridic al incompatibilităților în privința. Potrivit unei sesizări, președintele raionului Florești a deținut, concomitent cu funcția publică, și funcția de administrator al unui SRL.

Timp de 30 de zile inspectorii de integritate vor stabili dacă acest regim al incompatibilităților a fost încălcat.

Conform legislației, un președinte de raion nu poate deține, concomitent, și funcția de administrator al unei întreprinderi.

Dacă inspectorul de integritate va obține probatoriul necesar pe acest caz, va fi emis un act de constatare cu aplicarea interdicțiilor de rigoare în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram