timp liber

Actorul Paul Rudd, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People

10 noiembrie 2021, ora 18:13
Distribuie:

Paul Rudd, actorul cunoscut în special datorită rolului din filmul Marvel „Ant-Man”, a fost numit miercuri de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, alăturându-se astfel altor vedete masculine precum Idris Elba, George Clooney şi Bradley Cooper, relatează Reuters, citat de Digi24.md.

Rudd, în vârstă de 52 de ani, care are o carieră de 30 de ani, a părut surprins de această onoare, la fel ca şi soţia lui. „Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: „Ce?””, a declarat el pentru People„Ea a fost uluită”, a spus actorul descriind reacţia soţiei sale, Julie, cu care este căsătorit de 18 ani. „După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: „O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a adăugat Rudd.

Paul Rudd a jucat rolul iubitului binevoitor al personajului extravagant Phoebe interpretat de Lisa Kudrow în comedia TV „Friends” şi, mai târziu, a acceptat roluri mai ample, în comedii precum „Knocked Up”, înainte de a-l juca pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în „Captain America: Civil War” şi ”Avengers: Endgame”.

Rudd, care are doi copii, va juca în „Ghostbusters: Afterlife” şi în serialul TV „The Shrink Next Door”.

Anul trecut, cel mai sexy bărbat în viaţă a fost ales actorul Michael B. Jordan, după John Legend şi Idris Elba, în 2019, respectiv 2018.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram