/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/HOROSCOP/ Leii sunt îndemnați să-și analizeze în profunzime deciziile, iar Săgetătorii vor fi afectați de replicile celor din jur

missing
10 noiembrie 2021, ora 09:28

Este posibil ca Leii să i-a decizii dure față de cineva din familie sau din parteneri, pornind de la informații pe care nu le analizează în profunzime. Astrologii îi îndeamnă să analizeze aceste decizii, deoarece pot cauza un impact emoțional negativ asupra acestora. Care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta vezi mai departe.

Horoscop Berbec – 10 noiembrie 2021: Se conturează o atmosferă greu de suportat în cercul de prieteni, rude și alte cunoștințe mai puțin apropiate, din cauza unor divergențe greu de armonizat.

Horoscop Taur – 10 noiembrie 2021: Pe de o parte, îți convine asocierea cu parteneri puternici, pe de alta, știi că vor apărea și condiții pe care va fi foarte greu să le accepți, ca să păstrezi aceste asocieri.

Horoscop Gemeni – 10 noiembrie 2021: Deciziile care se iau și te afectează și pe tine sunt nu doar nedrepte și exagerate, dar și periculoase pentru echilibrul general al societății și asta te îngrijorează.

Horoscop Rac – 10 noiembrie 2021: Situația e destul de încurcată și din cauza unor apropiați care nu par să acorde prea multă importanță faptului că îți limitează alegerile prin solicitările lor.

Horoscop Fecioară – 10 noiembrie 2021: Ar fi bine să fii tu cel care oferă un exemplu de comportament civilizat și să îți măsori cuvintele cu mare atenție, iar deciziile radicale să le amâni pentru vremuri mai liniștite.

Horoscop Balanță – 10 noiembrie 2021: Ai tendința de a exagera dificultățile financiare cu care te confrunți din cauza unor limitări pe care nu le poți ignora. Poate că o abordare mai realistă te va aduce cu picioarele pe pământ.

Horoscop Scorpion – 10 noiembrie 2021: Ești decis să îți impui punctul de vedere în fața celor din familie, dar nu faci decât să complici situația, care e, oricum, foarte complicată.

Horoscop Săgetător – 10 noiembrie 2021: Te pot afecta replicile acide ale unor apropiați, dar înainte de a te lăsa afectat de acestea, în vreun fel, ar trebui să le treci prin filtrul propriei rațiuni, ca să îți respecți propriul sistem de valori.

Horoscop Capricorn – 10 noiembrie 2021: Se anunță vremuri complicate pentru unii dintre cei care ți-au promis ajutor și sprijin. Planurile tale vor trebui amânate sau modificate radical, dar nu ai motive să te grăbești să faci acest lucru.

Horoscop Vărsător – 10 noiembrie 2021: Te simți vizat în mod direct de anumite decizii ale superiorilor, cu care nu poți fi de acord. În loc să te războiești cu aceștia, inutil, mai bine cauți o soluție de mijloc.

Horoscop Pești – 10 noiembrie 2021: Te poți enerva din nimic, deși dispoziția ta generală e calmă și generoasă. Subiectele cele mai delicate sunt cele care vizează planurile tale, pe care le vezi acum amenințate, chiar și când nu e chiar așa.

Sursa: Libertatea.ro 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram