Război în Ucraina, ziua 92: Putin are o condiție, Rusia recunoaște probleme la exportul de gaz, iar Harkovul e bombardat

social

CSP a desemnat un nou adjunct interimar al șefului Procuraturii Anticorupție

11 noiembrie 2021, ora 15:38
Distribuie:

Procurorul Cristina Robu este noul șef – adjunct interimar la Procuratura Anticorupție. Decizia a fost luată joi, 11 noiembrie la Consiliul Superior al Procurorilor. 

Potrivit declarației de avere și interese personale de pe portalul magistrat.md, procurorul Cristina Robu a ridicat în 2020 un salariu de 330 843 de lei de la Procuratura Generală. Aceasta deține în proprietate un automobil Mercedes-Benz pe care l-a dobândit în anul 2020 în valoare de 386 de mii de lei.

Mandatele conducerii de la Procuraratura Anticorupție dar și ale conducerii de la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au încetat la începutul lunii octombrie. Ulterior, în 15 octombrie, CSP a desemnat șefi interimari noi la PA și PCCOCS. Elena Cazacova a devenit procuror – șef interimar la PA, iar Sergiu Rusu – șef interimar la PCCOCS.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram