Război în Ucraina, ziua 279: Alertă aeriană și reuniune NATO în România. Risc de o nouă pană uriașă de curent în R. Moldova

/FOTO/ Un șofer de tir moldovean a fost reținut în Ungaria cu 97 de migranți ilegali în remorca camionului

11 noiembrie 2021, ora 10:10

Un șofer de camion, originar din Republica Moldova a fost reținut în Ungaria după ce polițiștii au descoperit că acesta transporta 97 de migranți ilegali în remorca camionului. Acesta a fost reținut în orașul Dunaföldvárși este suspectat de trafic de persoane, informează presa ungară.

Ilegalitatea a fost descoperită de către polițiști după ce camionul a fost stopat pentru a fi verificat.

Prin urmare polițiștii au descoperit că șoferul moldovean avea în remorcă 97 de persoane dintre care 94 erau sirieni, doi angani și unul palestinian. Camion îmatriculat în România a fost preluat de către personalul Gărzii Prezidențiale a Republicii Ungare și condus de la Podul Spoken Joseph din Dunaföldvár la Vak Bottyán Pătrat.

Migranții ilegali nu au putut oferi o dovadă credibilă a legalității șederii lor în Ungaria, așa că după audierea lor urmează a fi escortați înapoi la frontiera de securitate în conformitate cu legislația maghiară actuală.

Potrivit legislației infracțiunea de trafic de persoane se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani, sau de la 5 la 10 în cazurile mai grave.

Sursa: police.hu

Sursa: police.hu

Sursa: police.hu

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram