/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Moștenitoara imperiului hotelier Hilton, Paris Hilton s-a căsătorit! Rochia miresei a fost creată de designerul Oscar de la Renta

12 noiembrie 2021, ora 19:23

Celebra vedetă Paris Hilton s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani cu multimilionarul Carter Reum. Nunta a avut loc joi, 11 noiembrie, iar petrecerea va dura trei zile și trei nopți, scrie pagesix.com.

Anunțul a fost făcut chiar de vedeta americană pe pagina sa de Instagram unde a postat o poză în rochia de mireasă însoțită de mesajul „Veșnicia mea începe astăzi…”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris Hilton a optat pentru o rochie albă din broderie cu flori și voal simplu pe cap. Potrivit presei rochiat purtată de mireasă în ziua nunții a fost reată de designerul Oscar de la Renta.

Evenimenul a avut loc la moșia bunicului ei, în Bel-Air. La nuntă au participat familiile celor doi dar și cei mai apropiați prieteni.

Paris Hilton și Carter Reum formează un cuplu din anul 2019, iar în luna februarie aceștia s-au logodit. Moștenitoarea Hilton a fost cerută în căsătorie cu un inel cu 16 diamante oferit de către antreprenorul Carter Reum.

Paris Hilton a fost logodită de patru ori, însă este pentru prima oară când se căsăorește.

Sursa: Libertatea.ro

Sursa: Libertatea.ro

Sursa: Libertatea.ro

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram