auto

Noul Radford Type 62-2 – primul proiect al carosierului britanic reînviat

12 noiembrie 2021, ora 16:11
Distribuie:

În primăvara acestui an, la mijloc de martie, s-a anunţat că legendarul și celebrul constructor britanic de caroserii Radford a fost readus la viață pentru a juca din nou un rol de lider în crearea de mașini de lux la nivel mondial. Marca a fost reînviată pentru a crea automobile premium contemporane, fidele design-urilor clasice atemporale, aducând o versiune modernă și relevantă a construcției de caroserii unei noi clientele exigente. 

Brandul emblematic, odată favorizat de cele mai mari celebrități și producători din lume, inclusiv de toți cei patru membri ai Beatles, a fost resuscitat de trei coproprietari celebri: designerul de mașini Mark Stubbs, prezentatorul TV și constructorul de mașini Ant Anstead şi fostul campion de Formula 1 Jenson Button, alături de consilierul de afaceri și avocatul Roger Behle. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram