/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Corneliu Botgros vine la NEREDACTAT. Ce secrete va dezvălui artistul în premieră

missing
14 noiembrie 2021, ora 09:42

Duminică, în noua ediție a emisiunii NEREDACTAT, ai toate șansele să îl descoperi altfel de muzicianul Corneliu Botgros.

Pentru prima dată, vioristul va scoate la iveală câteva detalii mai puțin cunoscute de publicul larg. Rodica și Corneliu au discutat despre noua lui relație, despre cum au primit-o părinții lui pe iubita sa, despre proiectele în care este implicat, dar și despre pierderea mamei sale, a interpretei Lidia Bejenaru-Botgros.

Ca și în celelalte emisiuni de NEREDACTAT, și în aceasta au existat atât emoții pozitive, zâmbete, cât și momente mai triste.

Nu rata ediția din acest sfârșit de weekend, de la ora 21:00, la TV8, dacă vrei să-l descoperi altfel pe fiul maestrului Nicolae Botgros.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram