/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/HOROSCOP/ Berbecii sunt plini de inițiativă, iar Balanțele sunt în căutarea unei surse de inspirație pozitivă

missing
14 noiembrie 2021, ora 09:07

Berbecii vor avea parte de o zi bună. Sunt plini de inițiativă, dar puțin prea preocupați de prorpiile interese. Astrologii vă îndeamnă să vă păstrați calmul pentru a nu ajunge la confruntări cu cei din anturaj sau cu superiorii. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi în continuare.

Horoscop Taur – 14 noiembrie 2021: Este important să ai grijă de tine, de echilibrul tău psihic și de starea ta de bine. Oricât de complicate ar fi unele dintre problemele pe care le ai de rezolvat, le vei rezolva mai ușor, fiind într-o stare psihică bună.

Horoscop Gemeni – 14 noiembrie 2021: E cam multă grabă și cam multă vorbărie ca să iasă ceva bun din interacțiunile de astăzi. Ar fi nevoie de o minte limpede, ca să stabilească scopuri clare de urmărit în aceste discuții.

Horoscop Rac – 14 noiembrie 2021: Dispui de multe resurse, de tot felul, dar ochii tăi privesc spre ceea ce-ți lipsește și ești convins că ți-ar trebui, ca să fii pe deplin fericit și mulțumit.

Horoscop Leu – 14 noiembrie 2021: Ești foarte curajos și decis să faci ordine în anumite sectoare ale vieții tale. Este important să fii atent la ceea ce faci, să nu exagerezi în vreo privință, să nu fii nedrept cu vreun apropiat.

Horoscop Fecioară – 14 noiembrie 2021: Una e ceea ce crezi tu și alta e realitatea, din păcate, în special în problemele financiare. Este bine să întreții speranța, dar nu pe cele care sunt prea departe de realitate.

Horoscop Balanță – 14 noiembrie 2021: Poate ar trebui să începi ziua de astăzi cu un gând bun, unul pe care-l alegi mereu, atunci când vrei să-ți faci ziua mai furmoasă. Sau să cauți o sursă de inspirație pozitivă, acolo unde ai găsit-o și altădată.

Horoscop Scorpion – 14 noiembrie 2021: Mesajele care vin către tine astăzi au un substrat pozitiv, pe care trebuie să-l deduci singur, făcând un efort în acest sens. Dacă nu vrei să-l cauți, ai putea ajunge la concluzii pesimiste, de care nu ai nevoie.

Horoscop Săgetător – 14 noiembrie 2021: Sunt multe de discutat cu cei dragi, de limpezit și de înțeles, dar e nevoie de un suflet dornic să facă toate acestea și să-i inspire pe ceilalți să dorească același lucru, pentru binele lor.

Horoscop Capricorn – 14 noiembrie 2021: E multă agitație în jur, prea multă pentru a te putea concentra pe ceea ce ai de făcut. Problema nu e gravă, dar poate deveni dacă vei fi nemulțumit din acest motiv, mai mult timp.

Horoscop Vărsător – 14 noiembrie 2021: Dacă ți s-a părut până acum că viața ta e plină de enigme, toate greu de rezolvat, ar fi bine să te pregătești sufletește pentru o adevărată colecție pe care o vei aduna, începând de astăzi.

Horoscop Pești – 14 noiembrie 2021: Incepe o perioadă în care vei avea ca obiectiv, secret, să te asociezi doar cu cei care îți pot face viața mai ușoară. Asta presupunere și un plan de excludere a celor despre care crezi că ți-o complică.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram