/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

FlixMobility, Freudenberg şi ZF s-au apucat să facă primul autocar alimentat cu hidrogen pe distanțe lungi din Europa

missing
15 noiembrie 2021, ora 11:34

FlixMobility, Freudenberg Fuel Cell e-Power Systems și ZF Friedrichshafen AG vor construi primul autocar pe distanțe lungi alimentat cu hidrogen din Europa. Proiectul de cercetare HyFleet presupune dezvoltarea unui sistem de înaltă performanță cu pile de combustie, pentru a înlocui complet motorul diesel și pentru a atinge neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon.

Până în 2024, FlixMobility își propune să lanseze primul autocar pe distanțe lungi alimentat cu hidrogen. Viitorul mobilității este verde – călătoriile fără emisii de carbon vor fi posibile datorită hidrogenului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram