/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Opt români au fost amendați după ce s-au filmat în compania unui cal la o petrecere

missing
15 noiembrie 2021, ora 11:25

Opt bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani din comuna Nana, județul Călărași, România au fost amendați cu  21 500 de lei românești după o petrecere la care s-au distrat alături de un cal, informează dig24.

Și-au făcut-o cu mâna lor după ce au filmat batjocora de animal și au postat imaginile în Internet. Din imagini se poate vedea că petrecăreții consumau alcool și ascultau manele. Mai mult, unul dintre bărbați hrănește calul dintr-o franzelă, iar  un moment dat, unul dintre petrecăreți încearcă să ia cabalina pe umeri, însă cade peste masă, iar ulterior pe podea și animalul peste el.

După ce au spart pahare și au provocat distrugeri, bărbații încep să înjure și spun să fie oprită transmisiunea în direct.

Polițiștii a specificat că animalul nu a fost agresat și nu a fost supus altor rele tratamente. Oamenii legii au făcut verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă.

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor”, au mai anunțat polițiștii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram