/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/HOROSCOP/ Balanțele își văd blocate cele mai importante planuri legate de cei dragi, iar Berbecii sunt îndemnați să aibă mai multă răbdare

16 noiembrie 2021, ora 09:13

Balanțele își văd blocate sau amânate cele mai importante planuri care au legătură cu cei dragi. Dar nu știu dacă nu cumva așa e mai bine, iar situația va evolua în sens pozitiv. Care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta, vezi mai departe.

Horoscop Berbec – 16 noiembrie 2021: Este o zi care te invită la răbdare și toleranță față de defectele proprii și față de cele ale apropiaților, chiar dacă va trebui să suporți unele neplăceri, trecătoare.

Horoscop Taur – 16 noiembrie 2021: Ai parte de ajutor, dar este unul subtil, vine de unde te aștepți mai puțin sau sub o formă mai puțin obișnuită. Ca să-l poți observa, va trebui să fii atent și cât poți tu de calm.

Horoscop Gemeni – 16 noiembrie 2021: Este posibil să apară noutăți dureroase, care te constrâng să reduci cheltuielile sau să le anulezi, chiar. Este suficient să cauți soluții și vei avea, imediat, o altă dispoziție, una constructivă.

Horoscop Rac – 16 noiembrie 2021: Graba de a te vedea ajuns într-o anumită poziție, pe plan profesional, ți-a adus și altădată destule probleme. Poate ai câștigat înțelepciune, din experiențele trăite.

Horoscop Leu – 16 noiembrie 2021: E greu să ajungi la o înțelegere cu partenerii, de orice fel, mai ales cu cel de cuplu, care știe pe ce butoane să apese, ca să te determine să oferi un anumit răspuns la solicitările sale.

Horoscop Fecioară – 16 noiembrie 2021: Sunt posibile unele complicații neașteptate la locul de muncă, dar dacă vei dori să îți păstrezi calmul și, eventual, buna dispoziție, vei trece peste toate, fără prea mare efort.

Horoscop Scorpion – 16 noiembrie 2021: Sunt multe poverile pe care le duci în spate din cauza problemelor nerezolvate din familie și astăzi s-ar putea să nu mai vrei să faci acest lucru, deși nu are cine să te înlocuiască.

Horoscop Săgetător – 16 noiembrie 2021: Sigur că e mult mai greu să vezi ce ai de înțeles din situațiile pe care nu le poți schimba, atunci când le trăiești. După ce trece furtuna însă, va trebui să te întorci cu gândul la ele.

Horoscop Capricorn – 16 noiembrie 2021: E cam bruscă trecerea de la problemele, încă nerezolvate, din familie și cele provocate de alți apropiați, de exemplu prieteni sau asociații dintr-o afacere. Dar, dacă vrei, vei reuși să o faci destul de rapid.

Horoscop Vărsător – 16 noiembrie 2021: Dacă vrei să ai liniște, din nou, în familie, va trebui să descoperi motivele care au dus la situația actuală care nu te mai mulțumește de mult timp.

Horoscop Pești – 16 noiembrie 2021: Cei din anturajul apropiat se exprimă cam aspru, pentru gustul tău, și s-ar putea să reacționezi neplăcut, considerând că ești îndreptățit să faci acest lucru.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram