/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Un bărbat a parcurs peste 1400 de km cu cea mai mică mașină din lume. Vezi cum arată vehiculul de 60 de kilograme

missing
17 noiembrie 2021, ora 20:30

Un bărbat a parcurs peste 1400 de km cu cea mai mică mașină din lumea. Alex Orchin este britanicul care și-a propus să cutreiere Regatul Unit de la nord la sud chiar dacă mașina sa are aproape 60 de kilograme, scrie Digi24.ro.

Alex Orchin conduce una din cele mai mici mașini din lume cu ajutorul căreia și-a propus să strângă bani pentru o organizație caritabilă bazându-se pe mașina sa de 60 de kilograme, 137 de centimetri lungime și 120 înălțime.

Astfel, bărbatul pe lângă faptul că călătorește în Regatul Unit mai și cântă la cimpoi pe unde face popasuri. Banii pe care îi primește de la oamenii mărinimoși susține că îi va dona unei organizații caritabile. Potrivit lui Orchin, condusul și cântatul la cimpoi sunt două pasiuni.

„Cântatul la cimpoi îi atrage întotdeauna pe oameni, la fel și această mașină. Așa că m-am gândit că dacă voi combina cele două lucruri între care nu e nicio legătură, le voi atrage atenția oamenilor, iar aceștia vor vedea mașina și vor afla motivul pentru care fac asta”, a declarat Alex Orchin.

Sursa: Digi24.ro

Sursa: Digi24.ro

Sursa: Digi24.ro

Sursa: Facebook.com

Sursa: Facebook.com

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram