timp liber

Veste bună pentru fanii lui Elvis Presley! A fost lansat trailerul fimului despre viața și activitatea regelui Rock 'n' Roll

17 noiembrie 2021, ora 10:18
Distribuie:

A fost lansat primul trailer al filmului biografic despre Elvis Presley, regizat de către australianul Buzz Luhrmann. Celebrul regizor cunoscut pentru musicalul „Mouline Rouge”, a făcut o postare pe pagina sa de Instagram unde a publicat o mică secvență din trailer și a dezvăluit data când urmează a fi lansat filmul.

Premiera cinematografică urmează a fi lansată pe 24 iunie 2020, iar rolul celebrului actor Elvis Presley care mai este numit Regele Rock ‘n’ Roll-ului sau simplu, The King, îl va interpreta actorul american Austin Butler. Și celebrul actor Tom Hanks va juca un rol în acest film și anume al impresarului lui Elvis, Tom Parker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baz Luhrmann (@bazluhrmann)

Potrivit Libertatea.ro   lansarea producției „Elvis” a fost anulată în luna ianuarie și era prevăzută pentru data de 3 iunie 2022.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram