/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Premieră în Republica Moldova! Începând cu 18 noiembrie filmul moldovenesc „MEMORIA” apare în cinematografe

missing
17 noiembrie 2021, ora 12:04

Premieră în Republica Moldova. Începând cu 18 noiembrie, filmul „MEMORIA”, regizat de către moldoveanul Maxim Chisnicean, va putea fi urmărit în cinematograful Patria „Emil Loteanu”.

Până în prezent, filmul a fost prezentat în peste 10 selecții oficiale la festivalurile de film din America, Europa și Asia. Producția moldovenească a obținut 15 premii internaționale, fiind selectată în competiția oficială a festivalului de film Universal Fil Festival SUA.

Filmul „MEMORIA”, este o producție GabMaxFilm în coproducție cu Pascaru Production realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova și este categorizat ca fiind o dramă romantică scenarizat de către Ronin Terente, Mariana Chisnicean, Anatol BaHov și Maxim Chisnicean.

„Edmund şi Mari se trezesc fiecare într-un oraş completamente străin, în afara timpului lor, în care fiecare om se comportă ca şi cum i-ar cunoaşte de-o viaţă, oraş pe care nu îl pot părăsi decât ca rezultat al hazardului. O loterie. “Oare vrem să ştim adevărul?” Un love story la graniţa dintre vis şi realitate ce evită excesele melodramatice prin meditaţia din jurul fricii noastre de necunoscut”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram