/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

LA Auto Show 2021: Premieră – Noul KIA Concept EV9 e mai interesant decât IONIQ Concept SEVEN

missing
18 noiembrie 2021, ora 12:08

Hyundai și KIA dezvoltă simultan SUV-uri electrice de dimensiuni complete pe baza platformei modulare E-GMP, dar abordările lor sunt diferite. Dacă noul IONIQ Concept SEVEN s-a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles drept o cameră de odihnă pe roți, atunci cu noul KIA Concept EV9, pariul se face pe stilul brutal al unui SUV real.

Văzut drept cel mai clar semnal de până acum din partea KIA cu privire la ceea ce ar putea fi următorul model din noua sa generație de automobile electrice, Concept EV9 reprezintă noul avânt al mărcii în proiectarea și dezvoltarea de automobile dezirabile, cu înaltă tehnologie și cu emisii zero. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram