/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

De pe coperțile „Vogue” și „Harper’s Bazaar”, direct pe ecranul TV8. Află ce fotomodel ne va onora cu prezența

missing
19 noiembrie 2021, ora 08:45

În această zi de vineri (surpriză!), spectatorii emisiunii NEREDACTAT au ocazia să o cunoască mai profund pe Elvira Jain, unul dintre cele mai renumite fotomodele din Republica Moldova, cunoscute și peste hotare.

Elvira are o carieră de invidiat în modelling. A apărut în interiorul, dar și pe coperțile revistelor „Vogue”, „Harper’s Bazaar”, „Cosmopolitan”, „L’Officiel” și multe altele. Deși este stabilită în Dubai, ea colaborează cu o mulțime de brand-uri internaționale și agenții publicitare.

Despre cum a pășit în sfera modei, cum a devenit celebră și ce secrete picante cunoaște din acest domeniu, vedeta v-a vorbi în ediția din acest weekend. Mai mult ca atât, Elvira va fi provocată destul de interesat și va discuta detalii și despre viața personală.

Nu rata emisiunea, dacă vrei să fii la curent cu misterele modelling-ului, dar și ale vieții din Dubai. Fii cu ochii pe NEREDACTAT astăzi, ora 22:30, la TV8.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram