/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/HOROSCOP/ Capricornii vor avea ocazia să-și clarifice anumite probleme, iar Balanțele sunt îndemnate să aprecieze sfaturile celor din jur

missing
19 noiembrie 2021, ora 09:26

Capricornii vor avea ocazia să-ți clarifice anumite problemele care i-au pus pe gânduri, la muncă sau în legătură cu starea de sănătate. Astrologii le recomandă să folosească această ocazie pentru a pune la punct anumite detalii. Care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta, vezi mai departe.

Horoscop Berbec – 19 noiembrie 2021: Ar fi bine să îți amintești astăzi de acea latură a firii tale pe care o descoperi, de obicei, după ce treci prin situații limită. E o cumințenie aparte, pe care o capeți prin experiență directă.

Horoscop Taur – 19 noiembrie 2021: Este foarte important ce vei alege să spui din tot ce te frământă și, bineînțeles, tonul pe care-l vei folosi. Din păcate, oricât de valoros ar fi mesajul tău, nu va fi ascultat, dacă nu-l exprimi cu moderație.

Horoscop Gemeni – 19 noiembrie 2021: Una dintre cele mai bune alegeri astăzi este să fii selectiv față de informațiile care vin din toate direcțiile, dar fără să fii respingător față de cei care ți le aduc.

Horoscop Rac – 19 noiembrie 2021: Poate ar fi fi mai bine să lași pentru altădată, când vei fi mai senin și mai detașat, să tragi concluzii despre situațiile pe care nu le poți controla și care, din acest motiv, te îngrijorează.

Horoscop Leu – 19 noiembrie 2021: Una dintre cele mai neliniștitoare probleme ale zilei este cea legată de contradicțiile pe care le vei observa între informațiile pe care le primești, din diverse surse.

Horoscop Fecioară – 19 noiembrie 2021: Este posibil să ajungi la concluzii greșite din cauza unor fragmente de adevăr care ajung și la tine, împreună cu multe minciuni pe care ceilalți le spun din cauza unor interese ascunse.

Horoscop Balanță – 19 noiembrie 2021: Ai nevoie de un sfat bun, de la o persoană înțeleaptă, care a dovedit până acum că vede lucrurile în profunzime. Este posibil să-l primești, dar să nu-l apreciezi, pentru că nu-ți convine.

Horoscop Scorpion – 19 noiembrie 2021: S-ar putea să fii deja pe un drum greșit într-o problemă legată de investiții, economii sau administrarea unor bunuri comune cu cei din familie. Încă ai timp să te întorci, dacă îți dai seama unde ai greșit.

Horoscop Săgetător – 19 noiembrie 2021: Ceea ce ți se spune în mod direct nu e ceea ce pare, poate chiar să fie invers. Este un moment în care numai un discernământ sănătos te poate ajuta să înțelegi corect situațiile pe care le trăiești.

Horoscop Vărsător – 19 noiembrie 2021: Ești ca un arici cu cei dragi, fără să știi nici tu de ce. Poate ar trebui să descoperi motivele, măcar pentru tine, ca să poți demonta aceste mecanisme interioare prin care îți faci rău singur.

Horoscop Pești – 19 noiembrie 2021: Sunt destule neînțelegeri în familie și de aceea ar fi bine să nu le sporești numărul, insistând cu discuțiile despre care știi deja că nu vor face decât să îi supere pe apropiați.

Sursa: Libertatea.ro. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram