/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/ VIDEO/ Cântăreaţa britanică Adele a lansat albumul „30”. Vezi cum sună prima piesă dedicată fiului ei

19 noiembrie 2021, ora 14:35

Cântăreaţa britanică Adele a lansat, vineri, 19 noiembrie noul album, intitulat „30”. Acesta este al patrulea album lansat în ultimii șase ani și este inspirat din momentele prin care a trecut artista, scrie DW.

La câteva ore de la lansare, albumul superstarului britanic a urcat în vârful topului de vânzări de albume iTunes din SUA, depășindu-l pe cel mai recent al lui Taylor Swift.

Prima piesă lansată „Easy on Me”, are deja peste 250 de milioane de vizualizări pe Youtube și a fost scrisă când fiul artisei, Angelo, i-a pus întrebări despre relația cu Simon, la care ea nu a putut răspunde.

„Angelo m-a întrebat de ce nu-i mai iubesc tatăl. I-am răspuns că îl iubesc, dar pur și simplu nu mai sunt îndrăgostită. Nu pot face ca asta să aibă sens pentru un copil de nouă ani”, a declarat artista care a transformat acest moment într-o piesă.

Printre celelalte 12 piese incluse în noul album, se mai află ”I Drink Wine”, ”Woman Like Me” sau ”Can I Get It”.

Adele este cunoscută pentru hituri precum ”Someone Like You”, ”Hello” sau ”Skyfall” și este considerată una dintre cele mai de succes compozitoare și cântărețe.

Cântăreața britanică a obținut 15 premii Grammy, precum și un Oscar pentru coloana sonoră a „Skyfall”,  în filmul cu James Bond din  anul 2012.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram