/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A căzut sau nu microfonul Nataliei Gordienko pe scena „Eurovision-ului”? Interpreta a povestit totul la NEREDACTAT

22 noiembrie 2021, ora 13:44

Duminică, Natalia Gordienko a fost invitata serii la NEREDACTAT. Cântăreața, plină de multă voie bună, a povestit o mulțime de detalii din viața sa personală, dar și despre planurile sale de viitor.

Inevitabilă a fost și discuția despre participarea sa la concursul „Eurovision” din acest an. Natalia a relatat despre cum s-a pregătit pentru acesta, ce designer i-a cusut ținuta și ce record a realizat în cadrul prestației sale.

Totodată, prezentatoarea a atins și tema microfonului căzut pe scenă și a dorit să afle dacă acest lucru chiar s-a întâmplat.

Participanta de la „Eurovision” a confirmat acest fapt și a menționat cum a avut loc totul. „Noi am făcut multe repetiții pentru această prezentare. A fost dificil din cauza platformei statice, în jurul căreia se roteau altele. Într-un moment, un dansator m-a lovit din întâmplare peste cot și am scăpat microfonul. În acele secunde în care acesta a căzut, mie mi-a trecut întreaga viață prin fața ochilor, fiindu-mi frică și de sunetul pe care acesta l-ar putea produce dacă se rostogolea.”

Artista a spus și cum a reușit să-l recapete: „După acea clipă, atât dansatorii, cât și eu, am reacționat profesional și ne-am așezat simultan. Eu am apucat microfonul și am continuat cântecul.” Zâmbind, Natalia a mai povestit că dansatorul care a lovit-o i-a spus că i s-ar fi rupt pantalonii mulați din cauza acelei așezări, dar nu s-a oprit din mișcări.

„În urma acestei situații, oamenii au creat o mulțime de meme-uri (postări amuzante) și o mulțime de clipuri pe platforma Tiktok, ceea ce ne-a bucurat, întrucât a ieșit totul mai bine decât ne-am gândit noi”, a adăugat cântăreața.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram