Duminică, Natalia Gordienko a fost invitata serii la NEREDACTAT. Cântăreața, plină de multă voie bună, a povestit o mulțime de detalii din viața sa personală, dar și despre planurile sale de viitor.

Inevitabilă a fost și discuția despre participarea sa la concursul „Eurovision” din acest an. Natalia a relatat despre cum s-a pregătit pentru acesta, ce designer i-a cusut ținuta și ce record a realizat în cadrul prestației sale.

Totodată, prezentatoarea a atins și tema microfonului căzut pe scenă și a dorit să afle dacă acest lucru chiar s-a întâmplat.

Participanta de la „Eurovision” a confirmat acest fapt și a menționat cum a avut loc totul. „Noi am făcut multe repetiții pentru această prezentare. A fost dificil din cauza platformei statice, în jurul căreia se roteau altele. Într-un moment, un dansator m-a lovit din întâmplare peste cot și am scăpat microfonul. În acele secunde în care acesta a căzut, mie mi-a trecut întreaga viață prin fața ochilor, fiindu-mi frică și de sunetul pe care acesta l-ar putea produce dacă se rostogolea.”

Artista a spus și cum a reușit să-l recapete: „După acea clipă, atât dansatorii, cât și eu, am reacționat profesional și ne-am așezat simultan. Eu am apucat microfonul și am continuat cântecul.” Zâmbind, Natalia a mai povestit că dansatorul care a lovit-o i-a spus că i s-ar fi rupt pantalonii mulați din cauza acelei așezări, dar nu s-a oprit din mișcări.

„În urma acestei situații, oamenii au creat o mulțime de meme-uri (postări amuzante) și o mulțime de clipuri pe platforma Tiktok, ceea ce ne-a bucurat, întrucât a ieșit totul mai bine decât ne-am gândit noi”, a adăugat cântăreața.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!