/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Restomod-ul anului: Jaguar XJC by Carlex Design

missing
22 noiembrie 2021, ora 10:43

Carlex Jewel – astfel se va numi noul brand sub aripa căruia va exista noua linie de proiecte a atelierului polonez Carlex Design, caracterizat printr-o referire clară la clasicele auto. Laitmotivul lor va fi cu siguranță interioare unice: culori vintage clasice, piele de cea mai bună calitate, învechită manual și absolut niciun plastic în interior – doar piele, lemn, metal și câteva pietre prețioase.

Carlex Jewel colaborează cu o echipă de experți selectați după mai bine de 15 ani de realizări provocatoare, timp în care au avut șansa de a-și stăpâni abilitățile. Doar câteva mașini Carlex Jewel vor fi realizate în fiecare an, una dintre ele fiind Carlex XJC, bazată pe corpul iconicului Jaguar Coupe. Vezi cum arată în mai multe imagini în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram