/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat declarat mort a fost găsit în viață după șapte ore petrecute în camera frigorifică de la morgă

missing
22 noiembrie 2021, ora 19:16

Un bărbat declarat decedat în urma unui accident rutier în India a fost găsit în viață, dar în stare critică, după o noapte petrecută în camera frigorifică a unui spital.  Totul s-a întâmplat după ce medicul de urgență a pus diagnosticul greșit, scrie Digi24.ro.

Srikesh Kumar, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat de urgenţă la o clinică privată după ce a fost lovit de o motocicletă în localitatea Moradabad, situată la est de New Delhi. În momentul în care acesta a fost adus la clinică, bărbatul a fost declarat mort de către medici, iar ulterior a fost transportat la un spital public în vederea efectuării necropsiei.

„Medicul de urgenţă l-a examinat. însă din motiv că nu a identificat niciun semn de viaţă, l-a declarat decedat”, a relatat directorul medical al spitalului, Rajendra Kumar.

Șase ore mai târziu, când familia a sosit pentru al identifica, reprezentanții instituției au constatat că acesta este încă în viață.

„Când un echipaj de poliţie şi familia sa au venit să iniţieze procedurile administrative pentru autopsie, el a fost găsit în viaţă”, a adăugat directorul spitalului, care consideră acest fapt un miracol.

Bărbatul a fost transportat din nou la spital pentru a primi îngrijirile medicale de urgență. Pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care a fost pus diagnosticul greşit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram