Un bărbat declarat decedat în urma unui accident rutier în India a fost găsit în viață, dar în stare critică, după o noapte petrecută în camera frigorifică a unui spital.  Totul s-a întâmplat după ce medicul de urgență a pus diagnosticul greșit, scrie Digi24.ro.

Srikesh Kumar, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat de urgenţă la o clinică privată după ce a fost lovit de o motocicletă în localitatea Moradabad, situată la est de New Delhi. În momentul în care acesta a fost adus la clinică, bărbatul a fost declarat mort de către medici, iar ulterior a fost transportat la un spital public în vederea efectuării necropsiei.

„Medicul de urgenţă l-a examinat. însă din motiv că nu a identificat niciun semn de viaţă, l-a declarat decedat”, a relatat directorul medical al spitalului, Rajendra Kumar.

Șase ore mai târziu, când familia a sosit pentru al identifica, reprezentanții instituției au constatat că acesta este încă în viață.

„Când un echipaj de poliţie şi familia sa au venit să iniţieze procedurile administrative pentru autopsie, el a fost găsit în viaţă”, a adăugat directorul spitalului, care consideră acest fapt un miracol.

Bărbatul a fost transportat din nou la spital pentru a primi îngrijirile medicale de urgență. Pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care a fost pus diagnosticul greşit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!