/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/HOROSCOP/ Peștii se vor bucura de aprecieri din partea grupului din care fac parte, iar Balanțele sunt îndemnate să fie mai prudente

missing
23 noiembrie 2021, ora 09:14

Peștii traversează astăzi, 23 noiembrie un moment bun în care se vor bucura de aprecieri la nivelul grupului din care fac parte, fie că este un grup social sau echipa de la locul de muncă. Află care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 23 noiembrie 2021: Este un moment destul de încurcat, cu numeroase situații care au legătură cu deciziile luate în trecut, la care ai și renunțat, poate, dar acestea continuă să producă efecte.

Horoscop Taur – 23 noiembrie 2021: Ai ocazia de a deveni mai înțelept și mai echilibrat în solicitările pe care le adresezi apropiaților, în special în legătură cu administrarea sau valorificarea unor bunuri comune.

Horoscop Gemeni – 23 noiembrie 2021: Poți ajunge la situații destul de caudate, în special în relațiile de parteneriat. Pornești o discuție despre o problemă anume, dar se ajunge la altceva, mai dureros și mai urgent de rezolvat.

Horoscop Rac – 23 noiembrie 2021: Noutățile zilei nu sunt în măsură să te liniștească în legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Ai nevoie de repere proprii, stabilite pe baza unor judecăți corecte.

Horoscop Leu – 23 noiembrie 2021: Se poate ajunge la complicații nedorite în relațiile cu cei dragi, din motive care au legătură cu trecutul. Ar fi bine să păstrezi atitudinea protectoare care face atât de mult bine acestor relații.

Horoscop Fecioară – 23 noiembrie 2021: Se ajunge la o limită într-o problemă de familie care nu s-a putut rezolva în ultima perioadă. Ori te-ai săturat să te ocupi de asta ori ceilalți și-au pierdut răbdarea.

Horoscop Balanță – 23 noiembrie 2021: Ar fi bine să abordezi cu maximă prudență orice dialog cu cei din anturajul apropiat. Se poate ajunge la conflicte majore din nimic, deși vei înțelege, după ce trece furtuna, că motivele sunt vechi.

Horoscop Scorpion – 23 noiembrie 2021: Este important, pentru echilibrul tău general, să ții cont de ceea ce nu a mers până acum în chestiunile financiare, în aranjamentele pe care le-ai făcut pentru a câștiga mai bine.

Horoscop Săgetător – 23 noiembrie 2021: Este un moment destul de dificil, în care sinceritatea este esențială pentru că va trebui să recunoști, față de tine, ce ai greșit până acum în relațiile importante. Dar vei ști ce ai de reparat.

Horoscop Capricorn – 23 noiembrie 2021: Situația ta este atât de încurcată, încât s-ar putea să iei decizia, foarte bună, de a te detașa, puțin, de toate, pentru a judeca totul cu altă minte, mai limpede, peste un timp.

Horoscop Vărsător – 23 noiembrie 2021: Este important să fii atent la mesajele care vin de la prieteni, dar să judeci totul cu mintea ta, pe baza reperelor proprii, ca să ajungi la concluzii corecte.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram