/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un fotbalist de la Real Madrid, echipa care va juca în această seară împotriva lui Sheriff, a fost condamnat la un an de închisoare într-un dosar de șantaj

missing
24 noiembrie 2021, ora 13:05

Karim Benzema, jucătorul lui Real Madrid, echipa care va juca în această seară împotriva lui Sheriff Tiraspol în grupele Champions League, a fost găsit vinovat de complicitate într-un dosar de tentativă de șantaj, în scandalul „sextape”. Decizia a fost luată în această dimineață de tribunalul de la Versailles, Franța, informează L’Équipe.

Astfel, internaționalul francez a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și a primit o amendă de 75 de mii de euro.

Karim Benzema s-a implicat personal cu insistență în încercarea de a-l convinge pe Mathieu Valbuena să-și întâlnească omul de încredere” , a explicat instanța.

Potrivit sursei citate, avocații lui Benzema au anunțat deja că fotbalistul va face apel pentru această condamnare.

Menționăm că scandalul „sextape” a izbucnit în vara lui 2015, când mai multe persoane au încercat să obţină bani de la Mathieu Valbuena, fostul coleg al lui Karim Benzema de la naționala Franței, pe care l-au ameninţat cu difuzarea unei înregistrări video cu scene intime în care apare şi actualul mijlocaş al lui Olympiakos Pireu.

Benzema este acuzat că ar fi fost implicat în acest scandal, îndemnându-l pe Valbuena să plătească suma de bani solicitată, pentru a evite posibila difuzare a înregistrării video.

Presa franceză scrie că vinovați au fost găsiți și ceilalți patru inculpați în acest dosar.

Karim Benzema este inclus în lotul lui Real Madrid pentru meciul din această seară împotriva lui Sheriff Tiraspol, care va începe la ora 22:00. Fotbaliștii din Capitala Spaniei au ajuns marți, 23 noiembrie, în Republica Moldov, iar aseară au efectuat un antrenament pe stadionul din Tiraspol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram