/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

A fost ca o înțelegere între gentlemeni! A ieşit la iveală un acord secret între BMW şi Citroen

missing
25 noiembrie 2021, ora 15:32

La sfârșitul lunii noiembrie BMW va prezenta conceptul XM, iar în 2022 acesta va vedea lumina zilei sub forma unui SUV hibrid de înaltă performanță care ar putea fi numit X8. Cunoscându-se că cei de la Citroen au avut înregistrată această marcă comercială şi sub această denumire au vândut maşini în Europa în anii ’90, bavarezii au decis să găsească o soluţie din timp pentru a nu intra într-un conflict.

Carscoops scrie că s-a ajuns la o înțelegere ca între gentlemeni, la un acord reciproc avantajos, prin care compania franceză nu s-a opus împrumutării abreviaturii. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram