Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 25 noiembrie 2021 – 26 decembrie 2021 va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct din fontă și a rețelelor exterioare de canalizare.

De asemenea, traficul rutier va fi restricționat pe alte două artere de circulație din Capitală:

Astfel, în perioada 25 noiembrie 2021 – 15 decembrie 2021, pe strada Alexandru Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Vlaicu Pârcălab și Mihai Eminescu, în vederea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor pe strada Alexandru Bernardazzi.

Serviciile municipale solicită înțelegere din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea traficului rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!