Nici după mai bine de jumătate de an de la începutul procesului de vaccinare împotriva COVID – 19 în Republica Moldova, unii deputați nu se grăbesc să își administreze serul. Potrivit datelor prezentate la ședința de astăzi a Parlamentului de către spicherul Igor Grosu, patru din cei 101 de aleși ai poporului spun că au un motiv pentru care încă nu s-au imunizat. 

„Cinci, însă, nu au niciun motiv, dar sunt prezenți cu noi în fiecare zi în clădire, în comisii și în sala de plen. Am mai făcut apel la liderii de fracțiuni, putem să îl invităm pe domnul Belîi (n.r. deputatul și medicul Adrian Belîi) să ne explice ce se întâmplă în reanimare. Sper că o să ajungem într-o zi să constatăm că toți deputații sunt vaccinați”, a spus președintele Parlamentului, Igor Grosu.

În R. Moldova, campania de imunizare împotriva COVID a început în luna martie, cu vaccinarea prioritară a mai multor categorii de risc, inclusiv a deputaților.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!