/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cinci deputați nu vor să se vaccineze anti COVID. Grosu: Nu au niciun motiv, dar sunt prezenți cu noi în fiecare zi

missing
25 noiembrie 2021, ora 11:58

Nici după mai bine de jumătate de an de la începutul procesului de vaccinare împotriva COVID – 19 în Republica Moldova, unii deputați nu se grăbesc să își administreze serul. Potrivit datelor prezentate la ședința de astăzi a Parlamentului de către spicherul Igor Grosu, patru din cei 101 de aleși ai poporului spun că au un motiv pentru care încă nu s-au imunizat. 

„Cinci, însă, nu au niciun motiv, dar sunt prezenți cu noi în fiecare zi în clădire, în comisii și în sala de plen. Am mai făcut apel la liderii de fracțiuni, putem să îl invităm pe domnul Belîi (n.r. deputatul și medicul Adrian Belîi) să ne explice ce se întâmplă în reanimare. Sper că o să ajungem într-o zi să constatăm că toți deputații sunt vaccinați”, a spus președintele Parlamentului, Igor Grosu.

În R. Moldova, campania de imunizare împotriva COVID a început în luna martie, cu vaccinarea prioritară a mai multor categorii de risc, inclusiv a deputaților.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram