Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default al Rusiei și ajutor uriaș de 40 de miliarde din SUA

social

Ghenadie Sîrbu, unul dintre complicii ex-președintelui Curții de Apel Bălți - plasat pentru 20 de zile în arest la domiciliu

25 noiembrie 2021, ora 16:51
Distribuie:

Ghenadie Sîrbu, unul dintre complicii ex-președintelui Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș, urmează să fie plasat pentru 20 de zile în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată joi, 25 noiembrie, de magistrații Curții de Apel Chișinău. Informația a fost confirmată de de către responsabilii din cadrul Procuraturii Generale.

De asemenea, în privința fostului președinte al Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș, examinarea nu a avut loc, deoarece magistratul Ghenadie Morozan a declarat abținere, iar Gheorghieș va rămâne în arest preventiv.

Potrivit informațiilor, o nouă ședință de judecată va avea loc luni, 29 noiembrie.

Amintim că în data 18 noiembrie, ex-președintele Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș și unul dintre complicii acestuia, au fost plasați în arest preventiv pentru 20 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Miercuri, 17 noiembrie, PA a venit cu detalii privind descinderile efectuate la ex-președintele Curții de Apel Bălți.

Procuratura a anunțat că perchezițiile au fost efectuate în mai multe locații: biroul de serviciu, domiciliul și automobilul care se află în folosința magistratului Alexandru Gheorghieș.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram