Ghenadie Sîrbu, unul dintre complicii ex-președintelui Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș, urmează să fie plasat pentru 20 de zile în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată joi, 25 noiembrie, de magistrații Curții de Apel Chișinău. Informația a fost confirmată de de către responsabilii din cadrul Procuraturii Generale.

De asemenea, în privința fostului președinte al Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș, examinarea nu a avut loc, deoarece magistratul Ghenadie Morozan a declarat abținere, iar Gheorghieș va rămâne în arest preventiv.

Potrivit informațiilor, o nouă ședință de judecată va avea loc luni, 29 noiembrie.

Amintim că în data 18 noiembrie, ex-președintele Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș și unul dintre complicii acestuia, au fost plasați în arest preventiv pentru 20 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Miercuri, 17 noiembrie, PA a venit cu detalii privind descinderile efectuate la ex-președintele Curții de Apel Bălți.

Procuratura a anunțat că perchezițiile au fost efectuate în mai multe locații: biroul de serviciu, domiciliul și automobilul care se află în folosința magistratului Alexandru Gheorghieș.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!