/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/HOROSCOP/ Scorpionii sunt tentați să-și folosească autoritatea pentru a forța mâna unor apropiați

missing
25 noiembrie 2021, ora 09:04

O zi care poate pune la încercare răbdarea taurilor. Scorpionii sunt tentați să-și folosească autoritatea pentru a forța mâna unor apropiați.

Horoscop Berbec – 25 noiembrie 2021: S-ar putea să fie destule care nu-ți sunt pe plac astăzi, dar să nu poți face mare lucru pentru a le îndrepta în sensul dorit de tine. Poate ar fi bine să le lași să treacă, fără să te complici mai mult.

Horoscop Taur – 25 noiembrie 2021: Este o zi care îți poate pune și ție răbdarea la încercare, chiar dacă nici tu nu vrei crede acest lucru, până nu-l vezi. Sunt destule probleme care cer atenția ta, așa că va fi nevoie de o bună organizare.

Horoscop Gemeni – 25 noiembrie 2021: Este important să te ocupi de ceea ce ți-ai propus să rezolvi împreună cu cei din anturajul apropiat, dar va trebui să accepți și unele dintre condițiile pe care le pun ei.

Horoscop Rac – 25 noiembrie 2021: Poate că te simți presat, dar acesta nu poate fi un motiv pentru a te lăsa copleșit de emoțiile negative, concentrate, care îți anulează, de obicei, judecata rece de care ai nevoie, mereu.

Horoscop Leu – 25 noiembrie 2021: Ar fi bine să îți păstrezi calmul în orice situație, mai ales atunci când te vei vedea contrazis în mod direct de persoane care nu au același nivel de competență sau de experiență.

Horoscop Fecioară – 25 noiembrie 2021: S-ar putea să nu înțelegi imediat ce se petrece chiar sub ochii tăi și să fii tentat să ajungi la concluzii greșite. Cheia acestei zile este răbdarea, sub orice formă, inclusiv când îți alegi cuvintele.

Horoscop Balanță – 25 noiembrie 2021: Ți se pare exagerată autoritatea, indiferent de la cine vine, și vei simți nevoia să te revolți. S-ar putea să ai dreptate, dar nu și rezultate pozitive, dacă te lași în voia unor sentimente negative.

Horoscop Scorpion – 25 noiembrie 2021: Ești tentat să-ți folosești autoritatea pentru a forța mâna unor apropiați ca să fie de acord cu tine, într-o problemă delicată. Numai că nu vei obține rezultatul dorit, pe această cale.

Horoscop Săgetător – 25 noiembrie 2021: Ar fi bine să acorzi atenție detaliilor astăzi, mai ales dacă ai deplasări de făcut, fie ele pe distanțe scurte sau lungi. Cuvintele trebuie alese cu grijă, ca să nu complici și mai mult anumite situații.

Horoscop Capricorn – 25 noiembrie 2021: Te frământă mult o problemă legată de o sumă de bani sau de bunurile pe care nu le deții exclusiv. Ar fi bine să măsori de zece ori și să tai odată, înainte de a trece la fapte.

Horoscop Vărsător – 25 noiembrie 2021: Este posibil să ajungi la divergențe majore cu partenerul de cuplu sau un alt partener important. La baza acestor dispute se află orgoliul, indiferent ce impresii vei avea.

Horoscop Pești – 25 noiembrie 2021: Este o zi de limitare a multora dintre dorințele și aspirațiile tale, dar vei reuși să treci peste toate, dacă vei înțelege că este doar o etapă de reajustare care poate duce, inclusiv, la rezultate mai bune.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram