/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Jurnaliștii, acuzați de exces de zel. Grosu: „Când se preiau poze din corespondența privată a unor colegi este o depășire”

missing
25 noiembrie 2021, ora 18:16

Șeful Legislativului, Igor Grosu a acuzat jurnaliștii prezenți în sala de ședință a Parlamentului de „exces de zel”. Aceștia ar fi fost surprinși în timp ce fotografiau corespondența privată a unor deputați în timpul ședinței plenare din 25 noiembrie.

„Vreau să fac un apel către persoanele în afară de deputați care au acces în această sală. Eu înțeleg interesul justificat fată de procesul legislativ, dar atunci când se face exces de zel și se preiau poze din corespondența privată a unor colegi, indiferent de unde sunt acești colegi și pe cine reprezintă este o depășire a unor comportamente pe care noi le acredităm și le respectăm. Vorbim despre acele linii roșii. Eu vă rog foarte mult și sper că a fost un exces de zel pentru moment”, a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Pentru asigurarea transparenţei în activitatea Legislativului, jurnaliștii au acces la ședințele organizate la Parlament, în vederea informării operative a publicului larg despre activitatea legislativă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram