Șeful Legislativului, Igor Grosu a acuzat jurnaliștii prezenți în sala de ședință a Parlamentului de „exces de zel”. Aceștia ar fi fost surprinși în timp ce fotografiau corespondența privată a unor deputați în timpul ședinței plenare din 25 noiembrie.

„Vreau să fac un apel către persoanele în afară de deputați care au acces în această sală. Eu înțeleg interesul justificat fată de procesul legislativ, dar atunci când se face exces de zel și se preiau poze din corespondența privată a unor colegi, indiferent de unde sunt acești colegi și pe cine reprezintă este o depășire a unor comportamente pe care noi le acredităm și le respectăm. Vorbim despre acele linii roșii. Eu vă rog foarte mult și sper că a fost un exces de zel pentru moment”, a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Pentru asigurarea transparenţei în activitatea Legislativului, jurnaliștii au acces la ședințele organizate la Parlament, în vederea informării operative a publicului larg despre activitatea legislativă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!