/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Vladimir Putin a testat un vaccin anti-COVID sub formă de spray nazal: „De dimineață am făcut deja sport”

25 noiembrie 2021, ora 10:27

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat miercuri, 24 noiembrie, că a testat un vaccin anti-COVID experimental, sub formă de spray nazal, informează Libertatea.ro.

Președintele rus a testat acest vaccin anti-COVID-19 cu administrare nazală, la scurt timp după ce a primit a doua doză a vaccinului rusesc Sputnik V.

„Totul a durat 15 minute, cu perioada de observație cu tot. Nu am simțit nimic, pur și simplu nimic. Astăzi de dimineață am făcut deja sport”, a menționat Putin.

Președintele Rusiei și-a repetat rugămințile către populație atât de a se vaccina, cât și de a se revaccina pentru a combate cel mai recent și mai mortal val de pandemie de până acum, cu peste 1.000 de decese pe zi înregistrate în ultimele săptămâni. Totuși, el a precizat că se opune în continuare vaccinării obligatorii.

Doar 37% dintre ruși sunt complet vaccinați, conform monitorizărilor, în timp ce autoritățile spun că imunitatea de turmă a Rusiei a depășit 50%.

Rusia este printre țările cele mai afectate de pandemia de coronavirus, cu un total de peste 9,4 milioane de infecții și peste 266.000 de decese înregistrate oficial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram