Război în Ucraina, ziua 174: Alți opt soldați ruși, suspectați de crime de război la Bucea. Șoigu a enumerat prietenii Rusiei

economic

Guvernul Japoniei va oferi un grant de 240 de milioane lei Republicii Moldova pentru procurarea a 19 autospeciale de intervenție

26 noiembrie 2021, ora 13:04
Distribuie:

Guvernul Japoniei va oferi un grant de 240 de milioane lei Republicii Moldova. Banii vor fi folosiți pentru procurarea din Japonia a 19 autospeciale de intervenție pentru Inspectoratul General de Situații de Urgență . Anunțul a fost făcut de ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco.

„Am semnat documentele necesare pentru inițierea unu proiect denumit Îmbunătățirea echipamentelor de prevenire a incendiilor. Autospecialele vor ajunge în șase regiuni ale țării și vor deservi circa un milion de cetățeni. Prin acest proiect, Ministerul Afacerilor Interne țintește creșterea calității serviciilor acordate populației”, a declarat Revenco.

Ministra a mai menționat că salvatorii și pompierii de la noi vor fi instruiți de specialiștii japonezi să utilizeze noile autospeciale.

 

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram