social

Ion Țurcan, în arest la domiciliu. Decizia a fost pronunțată, astăzi, de către magistrații Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana. Procurorii îl vor după gratii și vor contesta cu recurs

27 noiembrie 2021, ora 11:56
Distribuie:

Fostul viceministru al Afacerilor Interne, Ion Țurcan a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia a fost pronunțată, astăzi, de către magistrații  Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana.

Judecătorii au examinat demersul procurorilor anticorupție  cu privire la aplicarea măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pentru o perioadă de 30 zile, în privința ex-viceministrului de interne. În rezultatul examinării, magistrații au admis parțial demersul procurorilor și au aplicat în privința învinuitului măsura preventivă sub formă de arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile.

Într-un comunicat de presă, Procuratura Anticorupție anunță că va contesta cu recurs la Curtea de Apel încheierea respectivă a judecătorului de instrucție pe care o califică drept neîntemeiată.

Fostul viceministru al Afacerilor Interne, Ion Țurcan figurează într-un dosar de îmbogățire ilicită.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram