/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ion Țurcan, în arest la domiciliu. Decizia a fost pronunțată, astăzi, de către magistrații Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana. Procurorii îl vor după gratii și vor contesta cu recurs

missing
27 noiembrie 2021, ora 11:56

Fostul viceministru al Afacerilor Interne, Ion Țurcan a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia a fost pronunțată, astăzi, de către magistrații  Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana.

Judecătorii au examinat demersul procurorilor anticorupție  cu privire la aplicarea măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pentru o perioadă de 30 zile, în privința ex-viceministrului de interne. În rezultatul examinării, magistrații au admis parțial demersul procurorilor și au aplicat în privința învinuitului măsura preventivă sub formă de arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile.

Într-un comunicat de presă, Procuratura Anticorupție anunță că va contesta cu recurs la Curtea de Apel încheierea respectivă a judecătorului de instrucție pe care o califică drept neîntemeiată.

Fostul viceministru al Afacerilor Interne, Ion Țurcan figurează într-un dosar de îmbogățire ilicită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram