social

O moldoveancă a fost adusă acasă de echipajul SMURD Moldova. Femeia era internată la Viena, unde suferise în urma unui accident

27 noiembrie 2021, ora 12:48
Distribuie:

O moldoveancă a fost adusă acasă de echipajul SMURD Moldova. Pacienta, în vârstă de 62 de ani a fost preluată de echipajul SMURD Moldova de la spitalul din orașul Viena, Austria,  unde aceasta a trecut prin trei intervenții chirurgicale după ce anterior a căzut de la înălțime de 6 metri.

Intervenția de transportare a durat 17 ore, iar astăzi, pacienta a fost internată pentru ulterioare îngrijiri la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Pe parcursul drumului, pacienta a fost strict monitorizată de specialiști, fără de a suporta complicații suplimentare. La Chișinău femeia urmează să primească în continuare tratament medical.

De la începutul anului, aceasta este a noua intervenție transfrontalieră terestră SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram