/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Adunarea Generală a Judecătorilor a fost amânată din nou. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a CSM

missing
29 noiembrie 2021, ora 10:38

Adunarea Generală a Judecătorilor a fost amânată din nou. Decizia a fost adoptată în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Membrii CSM și-au motivat decizia prin situația epidemiologică complicată din țară, în contextul în care Comisia națională de sănătate publică a extins perioada stării de urgență până la mijlocul lunii ianuarie anul viitor.

Decizia a fost  adoptată cu votul a 8 membri ai CSM.

În cadrul Adunării Generale din 3 decembrie urmau să fie aleși șase membri permanenți și doi membri supleanți al CSM, patru membri pentru Colegiul pentru selecția și cariera judecătorului, trei membri de evaluarea performanțelor judecătorilor și trei membri supleanți ai colegiului disciplinar.

Adunarea generală a judecătorilor a mai fost amânată o dată, pe 21 septembrie. Atunci, magistrații CSM au decis să amâne convocarea judecătorilor pentru data de 3 decembrie în loc de 1 octombrie, așa cum era stabilit inițial.

Ultima adunare generală a judecătorilor s-a desfășurat în martie 2019. Toate reuniunile planificate din 2019 încoace au fost amânate din cauza pandemiei COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram