/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Declarații tulburătoare la NEREDACTAT. Prin ce situații înfiorătoare a trecut Angela Stafii, înainte de a deveni lifecoach

missing
29 noiembrie 2021, ora 09:12

Poți să-i înțelegi pe alții, dacă ai trecut și tu printr-un moment similar. Aceasta ar fi expresia care s-ar potrivi de minune arheologului pentru minte și suflet și fostei profesoare de filosofie de la Universitatea de Stat a Moldovei, Angela Stafii.

Angela reprezintă o personalitate care s-a oferit să ajute oamenii cu experiențe grele de viață, s-a oferit să-i îndrume și să-i susțină în a se descoperi pe sine și în a lupta cu propriile probleme. Însă, înainte de a-și atribui acest rol, ca și în cazul clienților săi, femeia a trecut printr-o mulțime de situații dificile, groaznice și stresante.

În ediția de duminică a NEREDACTAT, lifecoach-ul a oferit declarații șocante despre viața sa.Angela a menționat că a decis să îmbrățișeze acest domeniu, după ce tatăl său a decedat în brațele sale, dar și după ce medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit.Mai mult ca atât, eaa oferit informații șocante despre cum a fost amenințată și tratată urât de către fostul șot.

„Căsnicia cu fostul meu soț a fost plină de suferință: eu i-am provocat lui și el mie. A fost o relație de abuz, cu violență fizică și psihică. Eu mergeam cu telefonul la toaletă la Universitatea de Stat, pentru că dacă mă suna el, era grav, se temea să nu-l înșel. A mai fost un caz când eram cu 200 de studenți în sală, a intrat omul și mi-a pus pistolul la brâu. Multe au mai fost în viața mea.”

Angela Stafii a relatat și alte momente de criză din experiența sa. Pentru a afla care sunt acestea, vizionează ediția de duminica trecută pe Youtube, AICI, sau în reluare pe TV8.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram