/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Iarna aceasta evadează în Zanzibar, cu zbor direct din Chișinău. Agenția de călătorii Explore îți organizează vacanța exotică începând cu 720 de euro!

missing
29 noiembrie 2021, ora 16:58

Nu îți place vremea rece de afară, deja ți s-a făcut dor de vară, soare, mare? Noi avem soluția pentru o vară veșnică. Agenția de călătorii Explore.md te îndeamnă să evadezi în unul dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă, Zanzibar! Insula Mirodeniilor, cum i se mai spune, este plasată în arhipelagul tanzanian din oceanul indian. Locul în care vei fi captivat de turcuazul-albastru veritabil și vei descoperi  plaja de vis.

Insula este înconjurată de recife de corali cu plaje idilice mărginite de palmieri uriași, nisip alb, bărci cu pânze înclinate și localnici zâmbitori.

Noutatea sezonului este că din 18 decembrie poți ajunge în acest colțișor de rai chiar din Chișinău. Visul tău este doar la 9 ore distanță, iar prețurile pentru un sejur de 8 zile și 7 nopți încep de la 720 de euro cu zbor tur-retur, transfer, cazare și mic dejun.

Iubitorii de aventură și exotic mai pot alege în perioada rece a anului Seychelles, Maldive sau Republica Dominicană la super prețuri.

Agenția de călătorii Explore este cunoscută pe piață din încă din 2007. Clienții noștri se bucură de cele mai frumoase emoții pe tot mapamondul și revin de fiecare dată la noi  pentru că știm care sunt cele mai potrivite locuri de vacanță pentru ei.

Găsim vacanța ideală și pentru tine!!!

www.explore.md

(022)-844-333 / 844-111

Viber 068 844 333

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram