social

Ion Ștefăniță, demis de la Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, pe care a condus-o în ultimii 12 ani. „Mâine este ultima mea zi de lucru”

29 noiembrie 2021, ora 12:58
Distribuie:

Ion Ștefăniță a fost demis din funcția de director al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor. Anunțul a fost făcut de acesta pe Facebook. 

Ștefăniță scrie că a primit un mesaj de la Serviciul resurse umane de la Ministerul Culturii în care a fost anunțat despre eliberarea sa din funcție. Șeful de la AIRM susține că trebuie să se prezinte marți, 30 noiembrie la minister pentru a lua cunoștință cu ordinul de demitere a sa.

„După 12 ani de interimat al funcției, mâine este ultima mea zi de lucru în cadrul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor. După acest mesaj primit, îi urez următorului manager general al AIRM succese în realizarea a cât mai multe fapte bune pentru domeniul culturii, patrimoniului cultural – istoric din R. Moldova”, a scris Ion Ștefăniță.

AIRM este o instituție sobordonată Ministerului Culturii, care are drept atribuție de bază inspectarea pe teren a monumentelor de istorie, artă și arhitectură și a zonelor lor de protecție, precum și controlul și supravegherea respectării prevederilor legislației în vigoare în domeniul ocrotirii monumentelor. Instituția a fost fondată în 2006 printr-o hotărâre de Guvern.  

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram