Război în Ucraina, ziua 93: Putin, „pregătit să discute un schimb de prizonieri” cu Ucraina, spune Austria

social

Maratoanele de vaccinare continuă! Cetățenii, care se vor imuniza în weekendurile din decembrie, vor primi vouchere de consum în localurile din Capitală

29 noiembrie 2021, ora 14:59
Distribuie:

Maratoanele de vaccinare continuă să fie organizate în fiecare weekend, pe parcursul lunii decembrie. Astfel, cetățenii, care se vor imuniza în cadrul autobuzului destinat vaccinării începând cu ziua de 4 decembrie, vor primi vouchere de consum în localurile din Capitală.

Primarul Capitalei, Ion Ceban a anunțat că a convenit cu Asociația MĂR și cu agenții economici HORECA,ca maratoanele să fie organizate în fiecare sector din municipiu. Prin umare, în zilele de  sâmbătă și duminică, persoanele care se vor vaccina vor primi vouchere de consum și alte beneficii pentru a fi utilizate în anumite localuri ale Capitalei.

În prezent în țară sunt 70 de puncte de vaccinare active.

În primul weekend din decembrie, adică în zilele de 4 și 5 decembrie autobuzul va staționa în sectorul Ciocana al Capitalei, bd. Mircea cel Bătrân 4/6, în apropierea restaurantului „Trattoria della Nonna”.

Unde va fi amplasat autobuzul în următoarele weekenduri vedeți mai jos.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram