social

/FOTO/ Capitala se pregătește de sărbătorile de Iarnă. Inaugurarea Pomului de Crăciun - 1 decembrie

30 noiembrie 2021, ora 13:16
Distribuie:

În Chișinău, pregătirile pentru pentru sărbătorile de iarnă sunt pe ultima sută de metri. Miercuri, 1 decembrie, va fi inaugurat Pomul de Crăciun și astfel va fi dat startul sărbătorilor. Edilul Capitalei, Ion Ceban a menționat că în aceste zile „se lucrează foarte mult, iar luminițele vor fi aprinse treptat în tot orașul”.

Anterior, Primăria Chișinău a prezentat programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbătorilor de iarnă 2021 desfășurate în Capitală. Primăria a pregătit pentru cetățenii și oaspeții orașului două documente în care aceștia pot vizualiza unde vor fi amenajate zonele pentru activitățile dedicate sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dar și proiectul planului de amenajare a locațiilor în cadrul sărbătorilor de iarnă 2021.

Sursa foto: Iv Ceban/Facebook

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram