/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/HOROSCOP/ Pentru Berbeci este o zi în care s-ar putea să facă unele alegeri greșite din cauza dorinței de a aborda totul cu mai multă lejeritate

missing
30 noiembrie 2021, ora 09:10

Pentru Berbeci este o zi în care s-ar putea să facă unele alegeri greșite din cauza dorinței de a aborda totul cu mai multă lejeritate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 30 noiembrie 2021: S-ar putea să faci unele alegeri greșite din cauza dorinței tale, sincere, de a aborda totul cu mai multă lejeritate, cu superficialitate chiar.

Horoscop Taur – 30 noiembrie 2021: Accentul cade astăzi pe felul în care reușești să construiești tu relațiile cu cei din mediul de la serviciu. Aici e cheia pentru realizările de care ai nevoie acum.

Horoscop Gemeni – 30 noiembrie 2021: Ai ceva de învățat din experiențele pe care le trăiește acum un apropiat, fie el prieten sau rudă. Este suficient să fii atent la ce ți se spune și la ceea ce se petrece în jurul tău.

Horoscop Rac – 30 noiembrie 2021: Contează foarte mult orice moment în care vei reuși să întrerupi șirul propriilor gânduri pesimiste și le vei înlocui pe acestea cu altele mai luminoase. De asta ai nevoie acum.

Horoscop Leu – 30 noiembrie 2021: Ai ocazia de a aborda cu eleganță și diplomație anumite subiecte, delicate, în discuțiile cu cei din anturajul apropiat și de a ajunge la o înțelegere cu aceștia.

Horoscop Fecioară – 30 noiembrie 2021: Grijile legate de investiții, cheltuieli sau împărțirea unor bunuri te blochează, îți limitează curajul de a te gândi la alte soluții pentru aceste probleme.

Horoscop Balanță – 30 noiembrie 2021: Ești mai calm și mai răbdător, dar se pare că nu e suficient pentru a ajunge la soluțiile de care ai nevoie acum. Este important să asculți sfaturile apropiaților, ale celor mai experimentați decât tine.

Horoscop Scorpion – 30 noiembrie 2021: Te concentrezi prea mult pe ceea ce nu știi, pe ce nu poți afla și te consumi degeaba. Ar fi mai înțelept să te ocupi de treburile tale curente și să lași necunoscutele la locul lor.

Horoscop Săgetător – 30 noiembrie 2021: Este important să-ți asculți intuiția, care îți va spune tot ce ai nevoie să știi, îți va răspunde la întrebările care te frământă și te poate ajuta să iei deciziile cele mai bune.

Horoscop Capricorn – 30 noiembrie 2021: Există o discrepanță între ceea ce dorești tu, acum, mai ales pe plan social și profesional și ițele în care ești prins. Tot ce ai de făcut este să observi cu atenție situația, ca să rezolvi această problemă.

Horoscop Vărsător – 30 noiembrie 2021: Vei avea ocazia să descoperi cum de te-ai lăsat prins în situațiile pe care acum nu le mai poți descâlci. Dacă tot faci acest efort, bine ar fi să și înveți ceva din asta.

Horoscop Pești – 30 noiembrie 2021: Contextul te sprijină ca să poți înțelege mai mult din ceea ce petrece în jurul tău, ca să poți accepta ce nu poți schimba și să schimbi ce depinde de tine.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram